Beste, Lieve rugbyers, leden, aspirant-leden en  sportliefhebbers,

Kijkend naar buiten word ik overvallen door een dubbel gevoel, enerzijds blij vanwege de mooie strak blauwe lucht en het prikkende zonnetje, anderzijds baal ik van het feit dat wij niet het veld op kunnen.

Als voorzitter van de Rugby Club Dronten (RCD) zie ik jullie het liefst nu buffelen op het rugbyveld maar helaas we moeten geduld hebben. Mijn eerste gedachten gaan dan ook uit naar al de mensen die  momenteel getroffen door het virus thuis zitten of zelfs zijn opgenomen in het ziekenhuis of nog erger naar de nabestaanden van de slachtoffers. Bovenstaand in ogenschouw nemende is binnen zitten vervelend maar het alternatief is zoveel erger dus laten we ons houden aan de door de overheid gestelde maatregelen. Vanzelfsprekend scharen wij als RCD ons achter het statement zoals eerder is bekent gemaakt door Rugby Nederland.

Het dagelijks bestuur (DB)van de RCD is op de achtergrond hard bezig om na de officiële ondertekening de organisatie nog verder op te zetten en geloof me we hebben nog genoeg te doen en pakken dat ook met veel enthousiasme op. Vanuit het DB is ook besloten dat iedereen die zich heeft aangemeld als lid van RCD geen contributie hoeft af te dragen  totdat wij weer daadwerkelijk het veld op mogen. Geïnteresseerde kunnen zich natuurlijk wel gewoon aanmelden via onze website.

Namens RCD wens ik jullie allemaal sterkte en gezondheid toe voor de komende periode. Succes en  blijf gezond en niet alleen voor jezelf maar zeker voor de mensen om je heen.

Rayn Schlossarek

Voorzitter RCD