RUGBY CLUB DRONTEN

Competitie

 

Protocollen & Richtlijnen

Richtlijnen Rugbycompetitie & Covid-19

Aanvullend op het landelijke sportprotocol en de handreiking ‘Toeschouwers bij sportwedstrijden’ van de NOC*NSF is er in de werkgroep Crowdmanagement gewerkt naar een gezamenlijk document waar alle richtlijnen voor het nieuwe competitieseizoen samenkomen. Waar houd je rekening mee bij aankomst op de sportaccommodatie?

Hoe gedraag je je in de kleedkamer? Hoe behoort het publiek zich te gedragen? Doen we een poortje na de wedstrijd? Al deze onderwerpen komen op chronologische volgorde – zoals je deze kunt verwachten op een wedstrijddag – aan bod.’Toeschouwers bij sportwedstrijden’ en de handreiking landelijk sportprotocol

Klik hier of hieronder om het bestand te openen en/of te downloaden

Richtlijnen Competitie & Covid-19_04092020

 

 

 

 

 

Samenwerking van A tot Z!

Rugby is een teamsport en draait om samenwerken. Samen sta je sterker en gezamenlijk help je elkaar om op eigen benen te staan. Wensen en ambities van drie verenigingen zijn de afgelopen tijd samengekomen en hieruit komt op verschillende vlakken een nieuwe samenwerking.
RC Bulldogs Almere, RC Dronten en RC Zwolle hebben alle drie ambities en kunnen die gezamenlijk makkelijker realiseren. Voor seizoen 2020/2021 kunnen we melden dat we van de Cubs t/m de senioren zullen samenwerken. Waar Almere al bijna een 2e Cubsteam heeft, Zwolle ruimte heeft voor een 3e seniorenteam en Dronten voor het eerst wil gaan deelnemen aan de competities, is er voldoende mogelijkheid om elkaar hiermee te helpen. Deze week zijn daarom de inschrijvingen naar Rugby Nederland verstuurd, waarbij in de verschillende categorieën clusters zijn aangegaan. In deze clustersamenwerking ontstaat een cubs-, junioren-, colts- en seniorenteam. De insteek van de samenwerking is om leden zo veel mogelijk rugby te laten spelen en dat iedere club nieuwe leden direct een plek kan geven. De praktische afspraken en invulling voor de teams wordt na de zomerstop met de leden van de drie clubs verder toegelicht en afgestemd.

Het Bestuur en de TC van deze drie clubs zijn verheugd over deze samenwerking. De sportcultuur en ambities van deze drie familieverenigingen sluit prachtig op elkaar aan. Wij verwachten hiermee de individuele doelstellingen van iedere club zo goed mogelijk na te streven. In het bijzonder wensen RC Bulldogs Almere en RC Zwolle, RC Dronten veel succes en plezier met hun 1e start aan de Nederlandse competitie! Laten we met z’n allen hopen dat we komend seizoen veelvuldig met elkaar op het veld mogen staan!

Promotiefilm RC Dronten

Hoofdsponsor PV Systems

Hoofdsponsor | PV Systems

Sponsoren

Rugbyveld

Educalaan 29, Dronten

E-mailadres

Instagram