Beste leden van asv Dronten en RCD,

Sinds twee maanden is Rugby Club Dronten ( in het kort RCD ) bezig om een vereniging op te richten.

Momenteel is de club druk doende om de vereniging kleur te geven en hebben ook al een aantal spelers welke graag Rugby willen spelen of hebben gespeeld zich aangemeld.

Omdat RCD nog niet over een eigen accommodatie beschikt is het bestuur van RCD  op zoek gegaan naar een mogelijkheid om toch alvast wat te kunnen trainen. Met het bestuur van asv Dronten  en de wedstrijdsecretaris van asv Dronten is  overleg geweest. Er is afgesproken dat RCD voorlopig gebruik kan maken van de accommodatie.

Vanaf woensdag 04 maart as. zullen de spelers van RCD het trainingsveld achter de kantine gebruiken tussen 20.30 en 22.00 uur. Daarnaast zal er een kleedkamer beschikbaar zijn en kunnen de spelers na afloop gebruik maken van de kantine om wat te kunnen drinken.

Heb je vragen spreek ons gerust aan  of kijk op onze website www.rcdronten.nl

Hoop op een goede samenwerking

Met vriendelijke groeten

Rayn Schlossarek Voorzitter RCD                                                              Jan Bollemaat Voorzitter  ASVD

voorzitter@rcdronten.nl                                                                                  voorzitter@asvdronten.nl