Beste leden van RC Dronten en asv Dronten,

Sinds maart van dit jaar bestaat er een uitstekende samenwerking tussen beide clubs. RC Dronten maakt inmiddels gebruik van de trainingsvelden, kleedkamers en het clubhuis van asv Dronten. Aangezien RC zoekende is naar een eigen plek binnen de gemeente Dronten, hebben beide besturen besloten de samenwerking verder uit te breiden. In overleg met de Gemeente Dronten is gekeken na de mogelijkheden om RC een plek te bieden op het Burgemeester Dekker Sportpark.

Na goed en zorgvuldig overleg tussen beide clubs en de gemeente Dronten kunnen wij dan ook met trots bekend maken dat de eerste Rugby Club van Dronten zich gaat vestigen op het Burgemeester Dekker Sportpark.

Hiervoor zal één multifunctioneel veld worden ingericht voor rugby en voetbal. Door het aanbrengen van dubbele belijning en het plaatsen van flexibele rugby- en voetbaldoelen kunnen beide sporten beoefend worden.

De RC kan gebruik maken van de kleedkamers en de huidige kantine. Afhankelijk van de ontwikkelingen op het sportpark zal gekeken worden of de RC in de toekomst nog een eigen ruimte kan krijgen.

Wij gaan uit van een constructieve samenwerking en zijn blij dat twee ambitieuze clubs een mooie gezamenlijke toekomst tegemoet gaan.

Met sportieve groet,

Rayn Schlossarek en Jan Bollemaat
Voorzitters RC Dronten en asv Dronten